top of page
  • Foto van schrijverredactie

Zeer veel inschrijvingen Bos - Heidekwartier

Erik Dekker, makelaar bij Domicilie, klinkt erg enthousiast als we hem vragen naar de belangstelling op zowel het Bos- en Heidekwartier. Afgelopen maandag om 12:00 uur moesten alle inschrijvingen binnen zijn. Wij hanteren een strak beleid daarin, het gehele proces moet eerlijk gaan om iedereen zoveel mogelijk kans te geven. Na 12:00 begon voor ons de echte klus, een grote stapel formulieren moest worden doorgespit om een duidelijke selectie te kunnen maken en in het geval van het Heidekwartier waren er nog wat aanvullende eisen waar de toekomstige bewoners aan moesten voldoen.Er waren zeer veel inschrijvingen voor zowel het Boskwartier als voor het Heidekwartier, een teken dat er veel belangstelling is om op deze mooie plek te gaan wonen. Theo Verburg, de architect heeft van het Boskwartier echt iets bijzonders gemaakt, aldus Erik.


Nu de bouw op sommige plekke is gestart, trekt het bouwterrein vooral in de weekenden veel belangstelling, er gebeurt iets, ook bij de mensen, want wonen op Simon Stevin wordt uniek en men kan zich nu beter verbeelden hoe e.e.a. eruit komt te zien en op welke plek.


Erik vervolgt, de komende dagen gaan we de mensen die in aanmerking komen uitnodigen voor een oriënterend gesprek, altijd weer een spannend moment, want dat gaat het voor velen pas echt gebeuren!


Wanneer de start bouw is van fase 3 horen we binnenkort! Voor nu kunnen ook wij concluderen dat er weer een hoop mensen blij gemaakt gaan worden de komende dagen!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentarze