top of page
  • Foto van schrijverredactie

Zoveel mensen, zoveel wensen!

De wijk is in aanbouw, verschillende projecten zijn afgerond, de straten worden definitief ingericht, alles krijgt steeds meer vorm. Altijd leuk om even terug te gaan naar 2017, toen stond er nog maar één woning aan de Piet Romboutlaan, daarna is het hard gegaan. (Heeft u dat gemist kijk dan op ons Youtube kanaal)


Naast veel enthousiaste reacties krijgen we zeer regelmatig ook berichten of het Platform nog kan onderhandelen over specifieke onderdelen in de wijk. Te denken valt aan een boom die te dicht wordt geplaatst bij een woning, het voorkomen van fietsers op bepaalde plekken, extra doorgangen richting de heide, extra voorzieningen in de vorm van bijvoorbeeld een AH to-go, paden die worden aangelegd in de wijk en of die dan toch nog een meter naar links of rechts kunnen, speeltuinen of ze niet 10 meter naar links of naar rechts kunnen worden geplaatst.U bent natuurlijk vrij om uw vraag te stellen aan de verschillende werkgroepen binnen het Platform, elk vraagstuk wordt bekeken en u krijgt altijd antwoord. Toch zien we dat met zoveel mensen, de hoeveelheid specifieke wensen ook toenemen. Het inrichtingsplan is leidend daarop kunt u precies zijn hoe de wijk is ingedeeld, waar welke speelelementen, looppaden e.d. komen. Hierbij de link naar het inrichtingsplan


Bent u meer benieuwd naar de sfeerbeelden, bomenkeuzes, waarom een uniek aantal speelplekken in de wijk, de overgangen van bos naar heide en de dwarsdoorsnedes van de toekomstige aanleg, dan verwijzen wij u graag naar het Beeld - Kwaliteitsplan. Hierbij de link.


Dus voor de toekomstige bewoners, bereid u goed voor en lees de stukken door, dat voorkomt onaangename verrassingen achteraf.


Tot slot, een lastig onderdeel, honden en uitwerpselen daarvan. Helaas zien wij het nog teveel gebeuren dat poep gewoon blijft liggen en dat sommige bewoners het heel normaal vinden hun hond uit te laten in een speeltuin. Het is een wijk van ons allemaal, dus laten we het voor alle leeftijden ook leuk houden. Wij gaan zeker niet op de stoel van de handhaver zitten, toch zouden alle medebewoners het fijn vinden dat de uitwerpselen van uw huisdier gewoon worden opgeraapt en thuis weggegooid. Een kleine moeite en daarmee maken we heel veel mensen en kinderen blij.2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Charlotte Hol
Charlotte Hol
Mar 20, 2021

Dank voor het bericht. Helaas zie ik de link naar het Beeld - Kwaliteitsplan niet. Groet, Charlotte

Like
redactie
redactie
Mar 20, 2021
Replying to

Deze staat er nu in! Dank voor je alertheid👍🏻👍🏻

Like
bottom of page