DE SYSSELTSE LANEN

Over de locatie hebben wij al genoeg gezegd, die is evenals de overige projecten die komen op het Simon Stevin terrein geweldig. 

3 architectuurstijlen, verdeeld in 3 verschillende prijscategorieën en dan aan u de keuze, kiest u voor vrijstaand of 2 onder één kap.

Ruime slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen, of een badkamer op de begane grond. Bij dit project begrijpt men goed, dat de wensen van een groot gezin anders zijn dan de wensen van een echtpaar die zijn laatste woning aanschaft. Plus: smaken verschillen. Vandaar dat er 3 architecten is gevraagd een ontwerp te maken voor deze vrijstaande woningen en 2 onder 1 kapwoningen. Men kiest zelf een van deze ontwerpen die wij voor jou gaan uitvoeren. Daarnaast kan je aan de indeling van de woning zelf invulling geven aan de hand van onze modules. Stel zelf de woning samen die bij je past.

De woningen staan op ruime kavels, waardoor er gedacht is aan veel privacy voor de toekomstige bewoners. Vorig jaar is de eerste Fase in de verkoop gegaan en onlangs Fase 2, voor beide was ruim belangstelling en ondertussen is de bouw van start gegaan.

De woningen liggen nu nog aan het begin van de toegangsweg richting het Simon Stevin terrein, in een later stadium gaat dat veranderen als de officiële toegangsweg ter hoogte van het Bloemkwartier komt te liggen. De ligging wordt daardoor nog veel aantrekkelijker, met het uitzicht op de Sysselt als prachtig bosgebied en in een verkeersluw gedeelte van een prachtige wijk!

Projectwebsite:  www.sysseltselanen.nl 

sysseltse_lanen
IMG_3349
Sysseltse Lanen | Ede
Sysseltse Lanen ede
Sysseltse lanen ede
Sysseltse lanen 4
sysselt2
sysselt 5
sysselt4

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin