top of page

Acerca de

Kind met plezier

Vertier in de wijk

Vertier in de wijk (light) 

Vorig jaar zijn wij gestart met de eerste editie van vertier in de wijk. Dit jaar jaar hebben wij toestemming voor Vertier in de wijk (de light editie). Geen band, geen groot feest maar wel op Burendag, 25 september wat tijd voor elkaar op, onder andere,  een centrale plek in de wijk.

De werkgroep activiteiten en evenementen heeft onderstaand programma in petto:

Aanvang 16:00 uur tot 19:00 uur

Aan de noordkant van het Bospark, het deel aan de Henk Wildenburglaan wordt afgesloten en daar krijgen alle wijkbewoners de ruimte voor een zolderverkoop (kleedjesmarkt). Jong en oud kunnen daar hun spulletjes gaan verkopen. Tijdens de vorige editie werd er door bewoners saté verkocht, wafels gemaakt en soms ook spelletjes georganiseerd, die mogelijkheid blijft bestaan om dat op eigen terrein (lees inrit) te verzorgen. (er is nog geen stroomvoorziening bij het Bospark)

Vooraf aan 25 september zullen wij op de website een overzichtskaartje presenteren waar in de wijk, op die middag iets te doen is, iets lekkers te krijgen is en meer..)

Het sleutelwoord voor deze middag is verbinden en de mogelijkheid voor de kinderen om bij de kleedjesmarkt wat extra centjes te verdienen.

Aangezien de toestemming "vers van de pers"  is, worden de mogelijkheden bekeken voor nog wat uitbreiding van activiteiten op locatie.

Het zou tof zijn als we voor de kleedjesmarkt voldoende aanmeldingen krijgen. Heb je zelf nog een extra leuk idee, wij staan ervoor open.

Graag wel aanmelden via onderstaand formulier, zodat het animo kunnen meten :-) 

Opgeven

bottom of page