top of page

VREDEKWARTIER

Een prachtige nieuwe woonomgeving op de plek van de voormalige Simon Stevin kazerne, dat staat er te lezen op de website van het project. Gezien de enorme belangstelling tijdens de verkoopmanifestatie, moet het wel iets heel bijzonders zijn. 

Het project is onderverdeeld in onderstaande projecten:

  • Parkkwartier

  • Veldkwartier

  • Bloemkwartier

  • Heidekwartier 

  • Boskwartier

Het Parkkwartier ligt zoals de naam het al zegt, langs het toekomstige Heidepark wat een belangrijk onderdeel gaat worden van het complete terrein. Het gaat hier om 16 parkrand woningen die ondertussen al zijn verkocht, de animo voor deze woningen was erg groot. Wie wil dat nu niet, een zeer ruime woning met een gebruikersoppervlakte van ongeveer 172m2 en uitzicht op een mooi park. Dat maakt het wonen extra aantrekkelijk. De woonkamer ligt ongeveer 1,2 meter boven het maaiveld wat het visuele uitzicht extra vergroot. Dit hoogte verschil maakt daarbij gelijk ruimte voor het toevoegen van een kelder onder de woning wat nog meer ruimte biedt. 

Het Veldkwartier bestaat uit 4 woningen onder één kap. De woningen bieden veel uitbreidingsmogelijkheden en opties. Denk hierbij aan een erker aan de zijkant van de woning, eventueel nog een extra erker aan de voorzijde van de woning en drie ruime slaapkamers. De vele mogelijkheden die de Veldkwartier woningen bieden zorgde voor een stormloop en het project is al volledig verkocht.

30 appartementen oftewel het Bloemkwartier, ruime appartementen op een stukje rijk veluws natuur. De keuze was zeer divers, 1, 2 of drie slaapkamers, ruime afmetingen op de eerste of 2e verdieping of toch liever wat minder privacy maar wel op een mooie plek op de begane grond. Natuurlijk kunt u uw auto veilig parkeren onder het complex, tevens als u visite krijgt, ook de auto van uw bezoek staat droog! De verkooppresentatie heeft ondertussen plaatsgevonden en alle appartementen staan onder optie of zijn ondertussen verkocht. 

Projectwebsite: www.vredekwartier.nl 

Vredekwartier
Vredekwartier ede
Bloemkwartier ede
Vredekwartier ede
Bloemkwartier ede
Vredekwartier ede
bottom of page