top of page

Kijk mee achter de schermen!

28/01 Rondleiding Warmtebedrijf Ede

Een unieke kans voor de bewoners van de wijk Simon Stevin. Op 28 januari aanstaande van 18:30 - 20:00 uur krijgt u de kans om achter de schermen te kijken bij het Warmtebedrijf in Ede. 

Bijna 20.000 Edese woningen en bedrijven ontvangen groene warmte in plaats van aardgas. Via het duurzaamste warmtenet van Nederland wordt deze groene warme naar de eindgebruikers getransporteerd. Het Edese warmtenet is een slim warmtenet waarop verschillende duurzame bronnen warmte (kunnen) leveren. Denk hierbij aan lokale en regionale duurzame biomassa, restwarmte, aardwarmte, zonnewarmte en zelfs de innovaties van de toekomst zoals waterstof e.d.

Wilt u zien hoe dat proces verloopt en wellicht heeft u vragen die u beantwoord wil hebben, dat kan. Er is ruimte voor maximaal 30 belangstellenden, dus geef u snel op want vol is vol.

Het warmtebedrijf wil graag goed voorbereid zijn op uw komst en stelt het op prijs dat de vragen die er zijn, vooraf gecommuniceerd worden, dan kunnen ze dit meenemen en eventueel extra benadrukken tijdens uw aanwezigheid. 

Vragen die betrekking hebben op aansluiting van uw woning gedurende het bouwproces kunnen niet beantwoord worden, daarvoor dient u contact op te nemen met het bouwbedrijf.

bottom of page