top of page
  • Foto van schrijverredactie

25 september Burendag

Het heeft een tijdje op zich laten wachten, we hebben akkoord van de Gemeente Ede voor het organiseren van een " Vertier in de wijk " (lees burendag) op 25 september van 16:00 - 19:00 uur.


Aan de noordkant van het Bospark (deel Henk Wildenburglaan) zal een groot stuk van de weg worden afgezet voor een kleedjesmarkt voor Jong en Oud. Daarmee komen we tegemoet aan de wens op een centrale plek alle kleedjes bij elkaar te hebben. Bij de voorgaande editie waren er ook een aantal wijkbewoners die iets lekker hadden gemaakt en dit verkochten op hun eigen inrit, ook dat is weer mogelijk en zal bij aanmelding worden opgenomen in het overzicht.Tevens wordt op dit moment bekeken op welke wijze er nog wat meer activiteiten aan kunnen worden toegevoegd. Denk hierbij aan een springkussen enz. Daarnaast is het voor de werkgroep belangrijk om te peilen of er animo voor is. Natuurlijk kunnen wij extra handen gebruiken bij dit evenement en komende activiteiten.


Wat gaan we doen?


Via deze link kun je aanmelden voor:


  • een pointer op het overzichtskaartje wat wij een paar dagen voor aanvang willen publiceren op de website. Ben je voornemens om bijvoorbeeld een muziekinstrument te bespelen op de inrit of iets lekkers te verkopen, dan vermelden wij dat op het plattegrond.

  • Wil je een plek reserveren voor een kleedje, marktkraam (waar je bijvoorbeeld eigen gemaakte sieraden verkoopt), dan zorgen wij voor een plek op de Henk Wildenburglaan. (let op marktkraam kunnen wij tegen een kleine vergoeding verzorgen)

  • Wil je iets anders met ons delen of heb je een goed idee, bijvoorbeeld een schminktent voor de kinderen of oud Hollandse spelen, alle inbreng is welkom.


We zullen ons nog op voorhand moeten houden aan de maatregelen die de overheid ons voorschrijft. We hebben gekozen voor deze plek in de wijk, de overige wegen blijven goed bereikbaar voor bewoners en in het geval van nood, voor hulpdiensten. Zodra het exercitie terrein gereed is, zal dat de hoofdplek gaan worden voor de activiteiten met uitwijk naar het Bospark.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários