top of page
  • Foto van schrijverredactie

26/10 Speurtocht voor de kinderen

Na het succes van de editie Eieren zoeken in april dit jaar, is het tijd voor een nieuwe leuke activiteit voor de kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Een evenement alleen voor (toekomstige) jeugdige bewoners van het Simon Stevin terrein.


Op 26 oktober aanstaande organiseert het Platform een Speurtocht. Vanaf de Folkert Roosjenstraat starten de groepen met een begeleider, om op avontuur te gaan en de schat te vinden op het terrein. Om de schat te kunnen vinden, heb je aanwijzingen nodig ........ en die krijgen ze onderweg van vreemde, grappige en vooral bijzondere figuren die ook voor één avond op het terrein wonen!Wat wij alvast wel kunnen verklappen is dat de schat, veel gezelligheid gaat geven en dat het zeker zal smaken naar een lange tocht over het terrein. de kinderen mogen als ze dat willen een eigen gemaakte lampion meenemen als extra lichtpunt voor onderweg.


We starten om 19:00 uur en rond 21:00 uur is het afgelopen en kan er gedroomd worden over het mooie avontuur wat ze hebben beleefd.


Kortom de projectgroep Activiteiten en Evenementen heeft er heel veel zin in, hopelijk jullie ook! Wilt u meehelpen deze activiteit, als vrijwilliger, tot een nog groter succes te maken, stuur dan een email naar activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl


Wil je meedoen, geef je dan op via deze link!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page