top of page
  • Foto van schrijverredactie

28 januari, 28 kavels in de verkoop op Simon Stevin

Het gonst al een hele tijd rond, elk weekend volop nieuwsgierige potentiële verkopers in de wijk, kortom er staat iets bijzonders te gebeuren. De laatste kans op een eigen kavel op de mooiste plek van Ede, wie wil dat nou niet, voor de liefhebbers, komende dinsdag is het dan eindelijk zover.



28 kavels gelegen tussen bos en heide, op loop afstand van de Sysselt en qua grootte tussen de 400m2 en 750m2, met recht een Sysseltse droom zoals de kavels worden genoemd. De prijzen liggen tussen de € 235.000 en € 475.000, natuurlijk zijn er diverse randvoorwaarden geschept waaraan de bouw van de woning moet voldoen. Wat opvalt is dat er gewezen wordt op de uitstraling en gebruik van materialen, passend bij de omgeving.


Wij verwachten dat het zeker druk gaat worden komende dinsdag bij Pannenkoekenhuis de Langenberg, Arnhemseweg 120, tussen 19:00 - 21:00 uur. De kavels worden verloot door de notaris, dus haast u niet, iedereen maakt evenveel kans....of niet. Inschrijven kan tot en met 12 februari aanstaande 17:00 uur. Bent u de 28e verhindert, geen probleem, Hoom makelaars de verkopend makelaar en heeft alle stukken op kantoor.



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page