top of page
  • Foto van schrijverredactie

6 oktober: Onderbreking Warmtenet

Het blijkt dat niet iedereen een mail of bericht heeft ontvangen van het Warmtebedrijf Ede inzake de werkzaamheden die staan gepland op 6 oktober aanstaande in onze wijk. Voor de volledigheid, hieronder het bericht wat is gestuurd:Door middel van dit schrijven informeren wij u over de geplande werkzaamheden aan het warmtenet in uw omgeving. In uw wijk worden een aantal nieuwe woningen aangesloten op warmte. Als gevolg hiervan zal gedurende enige tijd de warmtelevering onderbroken zijn.

Planning

De werkzaamheden zullen starten op dinsdag 6 oktober 2020 om 8:30 uur. Wij verwachten om uiterlijk 17:00 uur de warmtelevering weer te kunnen hervatten. U hoeft niets te doen.

Gevolgen voor u

Tijdens de werkzaamheden heeft u geen beschikking over verwarming en warmtapwater. U kunt bij werkzaamheden het volgende doen ter voorbereiding:

· In de winter: Laat uw verwarming de nacht ervoor aan zodat uw huis ´s ochtends warm is.

· Douche voor 08.00 uur. Dan is er nog warm water beschikbaar.

· In de winter: Laat uw thermostaat op 20 graden staan zodat uw huis opwarmt zodra de werkzaamheden gereed zijn.

· Heeft u vloerverwarming? Haal de stekker van de vloerverwarmingspomp uit het stopcontact, om eventuele schade aan de pomp te voorkomen.

Warmtebedrijf Ede doet er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken en de werkzaamheden in een zo kort als mogelijke periode uit te voeren.


Mochten er vragen zijn, neem dan contact op met het Warmtebedrijf via klantenservice@warmtebedrijfede.nl0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page