top of page
  • Foto van schrijverredactie

90 appartementen op Simon Stevin

In een bosrijke omgeving aan de rand van de Veluwe worden 90 appartementen gebouwd op het voormalige Simon Stevin kazerneterrein.

Ruime, sfeervolle appartementen met luxe afwerkingsniveau

Het project Simon Stevin is gelegen op één van de voormalige kazerneterreinen aan de oostzijde van Ede en bestaat uit 90 vrije sector huurappartementen met 150 parkeerplaatsen. Het plan bestaat uit 3 karakteristieke gebouwen met 6 verschillende typen appartementen die uitkijken op de bosrijke omgeving en een deel van het monumentale kazerneterrein. De architectuur van Simon Stevin sluit goed aan bij het historisch militair en industrieel erfgoed op de nabijgelegen terreinen waarvan sommige zijn opgenomen als rijksmonument.Omgeven door groen, met de stad om de hoek 

Simon Stevin, gelegen op het gelijknamige oude kazerneterrein in Ede, bevind zich in de groene, bosrijke omgeving van de Veluwezoom. Simon Stevin grenst aan de ontwikkellocatie de Veluwse Poort waar onder andere het World Food Experience centre een plaats gaat krijgen en ook het NS-(intercity)station de komende jaren een metamorfose ondergaat.

De 3 gebouwen liggen 6 en 8 minuten fietsen van het centrum als ook van station Ede Centrum en het intercity station. Vanaf dit station zijn er directe treinverbindingen met Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. De verbindingsweg N224 met de A12 en A30 ligt op 3 minuten rijden. Diverse voorzieningen zoals de supermarkt, het centrum en de tennisclub zijn te vinden op loop -en fietsafstand.

Centrale liggingRustige, bosrijke omgeving Aan de rand van Natuurreservaat de Sijsselt en de Veluwe150 parkeerplaatsen op locatieKenmerken woningen

90 nieuwbouwappartementen

Circa 83 tot 133 m2

3 of 4 -kamer appartementen

Individuele buitenruimte in de vorm van een balkon

Woningen zijn voorzien van zonnepanelen en voldoen aan de toekomstige duurzaamheidsnorm


De verwachtte oplevering is tweede kwartaal 2021.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page