top of page
  • Foto van schrijverredactie

2020

Wij blikken terug op een bijzonder jaar, een jaar waarin we een aantal leuke evenementen en activiteiten hebben kunnen organiseren, met inachtneming van alle coronaperikelen. Ook een jaar waarin we mooi stappen hebben gemaakt, samen met de Gemeente om de wijk nog mooier en leefbaarder te maken. De focus op de komst van mooie speeltuinen, de aanleg van het Heidepark en het tijdelijke trapveldje bij onze buren van Elias Beekman.


Mooie projecten, Statuur dat nog net op de valreep van 2020 is opgeleverd, de Parkwachter dat bijna ook zover is en de succesvolle verkoop van Aan de Bosrand.Heidestad dat gestart is met bouwen en fase 1 nu ook bijna helemaal verkocht is en de loting van de kavels, wat was het spannend, weer 24 gezinnen superblij, de eerste woningen zijn al in aanbouw.


En dan nog een dankwoord naar alle vrijwilligers die zich afgelopen jaar hebben ingezet om alles in goede banen te leiden, denk hierbij aan het schrijven van plannen, gesprekken met bewoners, gemeente en andere partijen. Organiseren van activiteiten en evenementen en het up2date houden van alle communicatiekanalen.


Wij zijn best trots op alles wat we tot nu toe hebben bereikt, pas 3 jaar onderweg en hopelijk nog vele jaren te gaan in deze wijk die elke dag een stukje mooier wordt.


Voor nu wensen wij u mooie Kerstdagen en een gezond 2021!


Namens de Kerngroep Platform Simon Stevin

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page