top of page
  • Foto van schrijverredactie

Aanmelden Wildwandeling

EXTRA DATUM 11 JUNI 19:00 UUR


Wat hebben wij een groot aantal positieve reacties vorig jaar mogen ontvangen op de Wildwandeling met Leendert Houweling. Een echte kenner als het gaat om het leven in de bossen van de Gemeente Ede. Daarom werd het tijd om, binnen de huidige coronavoorschriften, wederom een wildwandeling te organiseren.Dit keer met een extraatje, aan u de keuze om de beleving nog leuker te maken met een wildplankje met heerlijke gerechten voor maar 27,50 (plankje voor twee personen). Wat velen van u niet weten is dat Leendert een echte natuurliefhebber is en een eigen winkel heeft in het centrum van ede waar u terecht kunt voor het opzetten van dieren, lezingen, wandeltochten, excursies, workshops maar ook voor de aankoop van (wild)vlees. Neem gerust een kijkje op zijn website: www.leenderthouweling.nl


Aanmelden gaat als volgt via onderstaande link:


U vult u naam, email en GSM telefoonnummer in, via dat nummer ontvangt u een betaallink, zodra u heeft betaald is de aanmelding definitief. Aansluitend zullen wij dit nummer alleen nog gebruiken mocht de wandeltocht niet doorgaan om iedereen snel en goed te kunnen bereiken. Aansluitend zal het nummer na de wildwandeltocht worden verwijdert uit ons systeem.


Doorgaans zijn de activiteiten van het Platform gratis, gesponsord of worden betaald uit donaties en of de opbrengsten van de Ede doet cheque. Voor deze activiteit vragen wij een kleine bijdrage waarvan wij Leendert betalen.


Wij wensen u veel plezier! Zodra de 25 aanmeldingen zijn bereikt is het inschrijfformulier niet meer zichtbaar.
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page