top of page
  • Foto van schrijverredactie

Afsluiting toegangsweg Simon Stevin en Elias Beeckman

Vanwege werkzaamheden wordt de toegangsweg van Simon Stevin en Elias Beeckman tijdelijk afgesloten. Er worden kabels en leidingen aangelegd.


Op 1 februari 2021 starten de aannemers met de aanleg van de kabels en leidingen. De werkzaamheden vinden plaats bij de rijbaan die Elias Beeckman en Simon Stevin ontsluit op de Nieuwe Kazernelaan. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, zal deze route voor twee weken worden afgesloten. De omleidingsroute geven we ruim van te voren met borden aan.Bereikbaarheid De werkzaamheden duren twee weken en in die periode is de weg afgesloten. Het autoverkeer leiden we om via de Piet Romboutlaan. De omleidingsborden geven duidelijk aan wat de tijdelijke omleidingsroute is.
Vragen? Wij doen onze uiterste best om de overlast voor u zo beperkt mogelijk te houden, maar enige overlast is onvermijdelijk. Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen over de werkzaamheden of over de bereikbaarheid? Dan kunt u contact opnemen met Anja Doornekamp. Zij is bereikbaar per e-mail: adoornekamp@vshanab.nl.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page