top of page
  • Foto van schrijverredactie

Bent u erbij?

Op 25 september aanstaande organiseert de Gemeente Ede een informatieavond voor toekomstig bewoners van het Simon Stevin terrein. De Gemeente zal die avond bijvoorbeeld vertellen hoe de wijk is opgebouwd, hoe de groenstructuur eruit gaat zien, hoe de wegen en parkeerplekken eruit gaan zien, waar de speelplekken komen, en zo nog veel meer. Het programma van de informatieavond is als volgt:


19.15 - 19.30: Inloop

19.30 - 20.00: Presentatie inrichtingsplan openbare ruimte

20.00 - 21.00:Themamarkt: ruimte voor vragen over thema’s als groen, verkeer of ecologie.De informatieavond vindt plaats op het Projectbureau Veluwse Poort. Dit is gelegen op de Maurits Noordkazerne op de Kazernelaan. Let op: het adres van het projectbureau is niet bekend bij de meeste navigatiesystemen. Volg dus de bijgevoegde routebeschrijving of de bebording ter plekke.Aanmelden

Wij verzoeken u om u aan te melden via simon-stevin@ede.nl onder vermelding van uw naam, het aantal personen waarmee u komt, en eventueel waar u een woning heeft gekocht. U kunt ook bellen naar Projectbureau Veluwse Poort via 0318 680 323.Deze informatieavond is bedoeld om informatie te geven over de openbare ruimte, het is uitdrukkelijk geen verkoopevenement.


Mocht u geïnteresseerd zijn in het kopen van een woning, verwijzen wij u naar het woonevent ‘Nazomeren op Simon Stevin’. Dit vindt plaats op zaterdag 29 september van 15.00 - 18.00 op de Simon Stevinkazerne.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page