top of page
  • Foto van schrijverredactie

(Bouw)Vakantie

Het waren een paar drukke maar vooral mooie maanden, Simon Stevin, wat een prachtig terrein. Met nul kennis van de bouwwereld zijn we dit avontuur aangegaan en gelukkig krijgen we nog elke dag leuke reacties en stoppen mensen als ze ons bezig zien op het terrein om vooral te benadrukken door te gaan met de verslaglegging van alle bouwactiviteiten. En zijn we erachter gekomen dat de bouwwereld soms wat lastiger in elkaar zit dan we denken, vooral in deze tijd, denk aan de levering van bouwmaterialen, de inzet van mankrachten, een dynamisch krachtenveld.Waar in het begin de bouwbedrijven nog wat schuchter waren, ook van die kant alle medewerking om veilig (met bouwhelm en werkschoenen) het terrein te mogen betreden en opnames te maken. Graag nemen we je net voor de vakantie nog een X mee naar de opnames die vorig jaar juli zijn gemaakt op het terrein. Het allereerste deel van Niets naar Iets, een terrein waar toen nog maar 1 woning stond en nu......... oordeel zelf:

Verschillende bouwbedrijven starten morgen met de bouwvak vakantie. Toch zien we dat er ook op verschillende plekken nog wordt doorgewerkt, dus helemaal rustig zal het niet zijn op het Simon Stevin terrein.


Wij gaan genieten van een welverdiende vakantie, wij hopen u ook en in september staat er een bijeenkomst gepland door de gemeente om u verder op de hoogte te brengen van de ontwikkelingen op termijn. De datum zal men binnenkort bekend maken!


Fijne vakantie allemaal!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page