top of page
  • Foto van schrijverredactie

De drie torens op Simon Stevin

De wijk Simon Stevin zal straks drie woontorens krijgen bij de entree van de wijk. Bewoners en bezoekers zijn dit vast al wel opgevallen nu de bouw langzaam aan vordert. Drie torens van elk 30 appartementen, zullen worden verhuurt door Bouwvest die de appartementen heeft aangekocht.



De appartementen van tussen de 87 m² en 132 m² zijn verdeeld over drie gebouwen. Ze worden verhuurd in het vrije sector huursegment, waarvan 20 in het middenhuursegment. Door de centrale ligging verwacht men een grote toeloop van belangstellenden, mede doordat de prijs van een koopwoning ook in deze regio ver boven het gemiddelde ligt.



De appartementen worden gebouwd door Bouwbedrijf van Grunsven, ondertussen een bekende naam op het terrein, aangezien het project Huis ter Hei en Wonen met Statuur ook door dit bedrijf is/wordt gebouwd.


De verwachting is dat de eerste appartementen eind 2020 al zullen worden opgeleverd en de laatste toekomstige bewoners begin 2021 de sleutel krijgen. Wij zullen dit project zeker blijven volgen en zodra er meer bekend is over de verhuurprocedure en of huurprijzen, dit met u delen.



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page