De paden op, de lanen in...

Voor de bewoners die gisteren langs de Verbinding en de Parkwachter zijn gereden is het vast niet ontgaan dat er hard wordt gewerkt. De definitieve inrichting van het terrein rondom beide gebouwen is in volle gang en gisteren heeft men de looppaden die onderdeel worden van veel meer wandelpaden in de wijk gerealiseerd.Een grote vrachtwagen met geel /kleikleur beton heeft alle paden gestort. grote graafmachines zorgen voor de verdeling van de grond en de juiste hoogtes en binnenkort start men met de aanplant. Ook op de wegen in het Vredekwartier wordt hard gewerkt, daar is de definitieve inrichting al zichtbaar wat betreft bestrating en parkeerplaatsen.


Heeft u trouwens de nieuwe straatlantaarns gezien die straks overal in de wijk geplaatst gaan worden? We hebben expres geen foto gemaakt, we zijn benieuwd of het u al is opgevallen.

En dan voor onze jongere wijkbewoners, goed nieuws de eerste twee definitieve speelelementen zijn geplaatst. Tussen het Bloemkwartier en Statuur en in het Heidepark. Zodra dit geheel is afgerond, worden ze toegankelijk gemaakt.


Kortom er gebeurt een hoop in de wijk, fijn om te zien dat de gesprekken die de afgelopen maanden zijn gevoerd met de Gemeente, zijn omgezet naar daden en de resultaten nu zichtbaar zijn voor allemaal.

We zullen nog wat geduld moeten hebben, straks wonen wij in de mooiste wijk van Ede!0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin