top of page
  • Foto van schrijverredactie

De wijk in beweging


De zomer is voorbij, de eerste blaadjes vallen weer van de bomen, kortom de herfst is in aantocht. Tijd voor een korte update, wat speelt er in de wijk.


Start bouw Statuur 2

Na het succesvolle Statuur 1, is men onlangs gestart met Statuur 2, 13 prachtige woningen als sluitstuk van de wijk. De luxe woningen zijn voorzien van een warmtepomp en staan op ruime kavels. De verwachting is dat de bouw ongeveer een jaar gaat duren, de verkoop verliep voorspoedig, ruim 50 inschrijvingen, dus diegene die waren ingeloot hebben geluk!

Als we de berichten uit de krant mogen geloven is de eerste vergunning ook verleend voor de bouw van een woning op de laatste 7 vrije kavels. Hopelijk verloopt dit ook voorspoedig en kunnen we over een jaar het bouwverkeer gedag zeggen in de wijk 😊

Aanleg Bospark

Voor de wandelaars in de wijk, het is u vast al opgevallen, de paden in het Bospark zijn aangelegd, het trapveldje is klaar, alles is aangevuld en de laatste voorbereidingen worden getroffen voor de finishing touch. Dat volgt later dit jaar, betonnen elementen tussen het bos en het trapveldje, de laatste bomen die worden geplaatst en nog wat extra struiken.

Wij durven te zeggen dat we trots zijn op het voorlopige resultaat, het wordt steeds mooier.


Definitieve aanleg wegen

De beelden spreken voor zich, aan de Folkert Roosjenstraat, een deel van de Piet Romboutlaan, Didi Rooslaan is men druk met de definitieve aanleg van de bestrating. De parkeerplaatsen, inritten en trottoirs zijn goed zichtbaar. En wat vindt u van de nieuwe straatlantaarns?

De wegen worden een flink stuk smaller dan ze waren, we hopen dan ook van harte dat het ten goede komt van de snelheid. Nog steeds wordt er vooral op de Piet Romboutlaan erg hard gereden en vergeet men dat er zijwegen zijn van rechts……. 30 is de max!

Het streven is steeds een deel af te sluiten en verder te gaan met de definitieve inrichting. Wanneer er gestart wordt met de aanplant van bomen en struiken is nog niet helemaal duidelijk. Zodra dat bekend is, zullen wij het zeker melden.


Heidestad

Na bijna twee jaar van bouwen aan Heidestad worden naar alle waarschijnlijkheid deze maand de laatste sleutels overhandigd aan de toekomstige bewoners. Zodra de bouwkeet weg is, zal de Janny Laupmanlaan ook open gaan voor verkeer.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page