top of page
  • Foto van schrijverredactie

Denk om de medebewoners!

Regelmatig krijgen wij vragen binnen van bewoners over het (bouw)verkeer dat het Simon Stevin terrein ziet als een formule 1 circuit. Vooral na werktijd, lijkt het wel een strijd wie als eerste de Nieuwe Kazernelaan bereikt, zonder de maximale snelheid van 30 km/h in acht te nemen.De afgelopen dagen hebben een aantal leden van het Platform de situatie nader bekeken en is besloten een brief op te stellen die gestuurd is aan alle bouwbedrijven met het verzoek, mede met de aanstaande zomervakantie, de medewerkers te vragen, de snelheid te minderen. De overlast is het grootst op de Piet Romboutlaan en Didi Rooslaan.


Door de wirwar van geparkeerde auto's en het (nog) ontbreken van een specifieke speelplek voor kinderen, maakt het de situatie extra onveilig en ontbreekt het overzicht doordat auto's overal langs de weg worden geparkeerd.Samen kunnen we de wijk, beter, mooier en vooral veiliger maken, dus houd uw snelheid in de gaten.


Tot slot zullen wij de Gemeente vragen om onveilige situaties (zoals het plaatsen van hekken met doeken en uitingen van bedrijven erop) onder de aandacht te brengen bij de bedrijven en het aantal onoverzichtelijke plekken tot een minimum te beperken!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page