top of page
  • Foto van schrijverredactie

Domicilie makelaars doneert AED aan de wijk

Herinnert u ons bericht nog van 1,5 jaar geleden, het Platform kreeg toen uit handen van Dennis van de Heuvel (Domicilie makelaars) een cheque uitgereikt voor de aanschaf van een AED in de wijk. Gisterenavond was het dan eindelijk zo ver, de AED kon worden overhandigd aan de VVE van het Bloemkwartier.


Met de plaatsing van een AED op deze locatie is de dekking binnen de wijk bijzonder, ook in de Verbinding hangt een exemplaar. Twee locaties die bij calamiteiten goed bereikbaar zijn en met al ruim 17 opgeleide personen in de wijk, voelt het extra veilig.Nick de Boer van Domicilie geeft aan dat deze wijk een warm hart toedraagt, via hun kantoor zijn veel projecten gelopen en heeft hij met bijna iedereen wel een korte kennismaking gehad. Dat hij op deze manier kan bijdragen aan een stuk veiligheid in de wijk, ziet hij als een mooi gebaar. Tijdens de overhandiging geeft hij aan dat hij hoopt dat het apparaat nooit gebruikt gaat worden en indien wel, met een goede afloop.Het was voor de bewoners van het Bloemkwartier een mooie avond, de brandweer was aanwezig en nam iedereen mee in een boeiend verhaal over ervaringen in combinatie met het wonen in een appartementencomplex. Hoe kan de veiligheid verder worden vergroot, hoe ga je om met bepaalde situaties, waar moet je extra op letten en wat te doen als er ergens brand uitbreekt.Kortom een geslaagde en informatieve avond met een mooi cadeau van een betrokken makelaar.

Binnenkort starten we vanuit het Platform ook met een kort opleidingstraject om wijkbewoners op te leiden de AED op een goede manier te gebruiken. De AED is tevens aangemeld op www.hartslagnu.nl0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page