top of page
  • Foto van schrijverredactie

Drive Thru aan de Bosrand

Morgen is het dan zover, de pre-sale of in gewoon Nederlandse termen, de start verkoop van het project "Aan de bosrand Ede" gaat van start. We zijn natuurlijk al aan het speuren geweest op internet, helaas is er nog niet heel veel te vinden. We zullen ook echt tot morgen moeten wachten, de verkoopbrochure, tekeningen en overige informatie is pas vanaf 18:00 uur bekend.Dit keer, in verband met de richtlijnen, is gekozen voor een andere aanpak van start verkoopmoment. Er is gekozen voor een drietal opties:


  • een Drive Thru, u rijdt langs en krijgt de documentatie van één van de verkoopadviseurs

  • U maakt nog gauw een afspraak voor morgenavond, via deze link: https://www.aandebosrandede.nl/ let op er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar

  • Of u kijkt op de website, alle informatie is daar ook te vinden vanaf morgenavond 18:00 uur en tevens is er een medewerker beschikbaar telefonisch of via de chat.

De pre-sale is van 18:00 - 20:00 uur.


Datum: dinsdag 23 juni 2020

Tijd: van 18:00 - 21:00 uur

Locatie: Akoesticum | Nieuwe Kazernelaan 2D42, 6711 JC Ede


Op de vraag wat de pre-sale precies inhoud kan Christiaan de Boer van Domicilie makelaars duidelijk zijn "het definitieve ontwerp is nog niet klaar", waar je bij andere projecten te maken krijgt met extra kosten voor het verplaatsen van een wandje, stopcontacten en of lichtpunten, bij dit project heb je nog volop vrijheid om het zelf in te delen.


17 vrijstaande woningen:

Prijzen vanaf € 739.000,- von

woonoppervlak vanaf 183m2 op percelen van 447 m2 tot 558 m2.


4 twee-onder-één kapwoningen:

Prijzen vanaf €565.000,- von

woonoppervlak 187m2 op een perceel van minimaal 365 m2Ron Toering van Ditters makelaars vult aan, het worden mooie brede woningen met een diepe tuin, ook volop uitbouw mogelijkheden en om de aansluiting met de natuur te maken is gekozen voor hoge hagen en voor een deel een boomstam erfafscheiding tussen de woningen.


Beide makelaars hebben veel vertrouwen in een spoedige verkoop van het volledige project, het zijn ruime woningen, rond de 186 m2 woonoppervlak in de basis, de locatie is uniek en het uitzicht....... daar kun je alleen maar van dromen!


Dus voor diegene die hun droom willen waar maken, zorg dat je deze pre-sale niet mist!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page