top of page
  • Foto van schrijverredactie

EDE DOET CHEQUES WELKOM

Natuurlijk doen wij ook dit jaar weer mee met " Ede Doet". De ondersteuningsmiddelen kunnen worden aangeschaft, het budget hiervoor is uitgekeerd door de Gemeente Ede. Op de achtergrond waren wij al druk op zoek naar een opslagruimte voor deze materialen en dat hebben we helaas nog niet gevonden.

Dus mocht u een garage hebben die u amper gebruikt, een berging die leeg staat of een ander goed idee waar we het mogelijk kunnen opslaan. We houden ons aanbevolen!


De inrichting van het Bospark en het trapveldje is aanstaande, het idee is om deze realisatie verder af te wachten en dan met een poll te komen om de overige sportieve wensen van de wijk vast te leggen.Voor de Ede Doet cheques van deze ronde willen we een 4 tal informatieborden laten maken die bij de stormbaan, het heidepark, het Bospark en ter hoogte van de toekomstige entree komen te staan. Op deze borden zal wat verteld worden over de wijk, de jaaragenda activiteiten en overige relevante informatie te vinden zijn. We merken dat we met de website en Facebook nog niet alle bewoners goed kunnen bereiken, met onder andere een duidelijke en mooi bord maken we weer een stap in de juiste richting.


U kunt de donaties van de cheques zelf doen via deze link: Wijk informatieborden | Ede Doet


Of de cheque door de brievenbus gooien bij de volgende adressen:


Piet Romboutlaan 54

Piet Romboutlaan 59

Gebroeders van Steenbergenplantsoen 3

Cornelis Verduijnstraat 24


De bijgevoegde foto dient ter inspiratie!!

4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven