top of page
  • Foto van schrijverredactie

EDE DOET CHEQUES WELKOM

Natuurlijk doen wij ook dit jaar weer mee met " Ede Doet". De ondersteuningsmiddelen kunnen worden aangeschaft, het budget hiervoor is uitgekeerd door de Gemeente Ede. Op de achtergrond waren wij al druk op zoek naar een opslagruimte voor deze materialen en dat hebben we helaas nog niet gevonden.

Dus mocht u een garage hebben die u amper gebruikt, een berging die leeg staat of een ander goed idee waar we het mogelijk kunnen opslaan. We houden ons aanbevolen!


De inrichting van het Bospark en het trapveldje is aanstaande, het idee is om deze realisatie verder af te wachten en dan met een poll te komen om de overige sportieve wensen van de wijk vast te leggen.Voor de Ede Doet cheques van deze ronde willen we een 4 tal informatieborden laten maken die bij de stormbaan, het heidepark, het Bospark en ter hoogte van de toekomstige entree komen te staan. Op deze borden zal wat verteld worden over de wijk, de jaaragenda activiteiten en overige relevante informatie te vinden zijn. We merken dat we met de website en Facebook nog niet alle bewoners goed kunnen bereiken, met onder andere een duidelijke en mooi bord maken we weer een stap in de juiste richting.


U kunt de donaties van de cheques zelf doen via deze link: Wijk informatieborden | Ede Doet


Of de cheque door de brievenbus gooien bij de volgende adressen:


Piet Romboutlaan 54

Piet Romboutlaan 59

Gebroeders van Steenbergenplantsoen 3

Cornelis Verduijnstraat 24


De bijgevoegde foto dient ter inspiratie!!

4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 Comments


arnovandenbroek
Sep 27, 2021

Mooi initiatief! Mag ik nog 2 suggesties doen: 1 voor het bord, misschien ook een verhaal over de verzetshelden waar wij onze straten aan te danken hebben?

2e suggestie: voor een speelterrein: buiten tafeltennis tafel.


Ga zo door!

Like
redactie
redactie
Sep 27, 2021
Replying to

Verzetshelden worden genoemd en de twee overige punten zijn genoteerd. <AH

Like

djpors
Sep 27, 2021

Jullie zijn goed bezig! Dank voor al het werk dat jullie er in steken om de wijk zo aantrekkelijk mogelijk te krijgen en te houden. Wellicht nog een aanvullend idee: Er zijn mooie speelplekken aangebracht, onder meer in Heidepark. Het zou leuk zijn als er ook een paar bankjes bij geplaatst worden voor (groot)ouders die hun kinderen er laten spelen.

Like
redactie
redactie
Sep 27, 2021
Replying to

Dat heeft onze aandacht en dat ligt ook bij de Gemeente of daarin gefaciliteerd wordt. Zoniet dan zou dat ook vanuit Ede Doet of andere partijen kunnen worden opgepakt. Dank voor het compliment

Like