top of page
  • Foto van schrijverredactie

Eindelijk..... is het dan zover!

De spanning is voelbaar op het Simon Stevin terrein, en nee dat zijn niet de vliegtuigen of oefeningen die op de hei worden gehouden maar, er is veel belangstellenden voor het Officiersdorp. De eerste schetsen kwamen begin van dit jaar online, later volgde de website met nog wat meer summiere informatie, er werd gewerkt naar een bepaald kookpunt, dat komende maandag wordt bereikt....... het moment waarop belangstellende kunnen gaan inschrijven :-)


De teller van potentiële kopers heeft diverse records verbroken, zowel BPD als Domicilie verwachten een grote toeloop. En dan is het voor diegene die hun voorkeuren hebben aangegeven nog een week lang nagelbijten, wordt het wel of niet wonen op het Simon Stevin terrein in de toekomst. Want op 16 juli volgt de spannende ontknoping!Een vergelijkbaar project wat vorig jaar in de verkoop ging was Huis ter Hei, dat waren destijds 40 woningen. Ook populair, maar men was wat afwachtend, mede omdat op dat moment het terrein nog maar één grote zandvlakte was. Nu men bezig is met het bouwen van het project, krijgt men een duidelijker beeld van hoe straks de wijk eruit komt te zien.


Het feit dat de belangstelling voor het Officiersdorp zo groot is, geeft aan dat het enthousiasme om op het Simon Stevin terrein te wonen nog verder toeneemt, aldus BPD.

Een ieder die interesse heeft en de top 5 gaat samenstellen, veel succes, Fingers cross en wellicht is het vreugdedansje op 16 juli wel voor jullie weggelegd.


Vergeet de infoavond niet: Donderdag 12 juli. Tussen 19.00 en 20.30 uur ben je van harte welkom in het Gebouw 8 in Ede. Nieuwe Karzernelaan 2 in Ede. De koffie staat klaar!


Link naar de website van het Offciersdorp: https://www.nieuwbouw-kazerneterreinen.nl/het-officiersdorp/nieuws/start-verkoop-het-officiersdorp


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments