top of page
  • Foto van schrijverredactie

En de winnaar is...

Het vraagt als redactie soms het nodige speurwerk om te achterhalen wat de volgende stap is die gemaakt gaat worden op het SImon Stevin terrein. Twee weken geleden is bekend gemaakt wie de doorontwikkeling van de verschillende velden op het terrein mogen gaan uitwerken.


Zoals wellicht bij u bekend, is in eerste instantie een select gezelschap, bestaande uit de wethouder, projectleider van het kazerneterrein en nog een aantal andere mensen betrokken bij de uiteindelijke keuze voor een partij. Vervolgens aan de architect de opdracht om de woningen verder uit te werken en te komen met een duidelijke brochure, tekeningen en toelichting om de woningen te kunnen verkopen.


Fotobron: Mix architectuur BV


Ruim een jaar geleden was het feest bij Mix architectuur uit Ede, het ontwerp van het Bloemkwartier, waarbij ze nu gestart zijn met bouwen, kwam toen als beste uit de bus. Aansluitend het geweldige ontwerp van de Verbinding, dat ook op het terrein wordt gesitueerd.


Afgelopen week kon wederom de champagnefles open, hun schets met woningen die het beeld moeten gaan bepalen op vlek 4b en 7 werd wederom als beste gekozen. Architecteur en landschap, harmonieus met elkaar verbonden, zoals Mix architectuur het zelf omschrijft.


De woningen zullen uiteindelijk door de firma Heijmans worden gebouwd aan de toekomstige Pieter van Varklaan op het Simon Stevin terrein. Wij kunnen niet wachten op meer beeldmateriaal!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page