top of page

Enquête nieuwe school

Bijgewerkt op: 10 nov. 2023

Al eerder hebben we jullie geïnformeerd over de komst van een school op de Elias Beeckman Kazerne. Nu de gemeente plannen heeft om een veel grotere school te realiseren met gymzalen die ook in de avond en het weekend gebruikt worden, is het goed dat ook de Simon Stevin Kazerne haar mening deelt. Omdat deze school kinderen uit de verre omgeving aantrekt en daarmee ook meer autoverkeer. En dat verkeer zal zeker deels door onze wijk gaan rijden. Ook de BSO en andere buitenschoolse activiteiten gaan meer autoverkeer opleveren.


Het buurtcomité EBK en de werkgroep EBK2/SSK hebben er behoefte aan om te weten welke standpunten er leven in de wijk, waar het zwaartepunt in de gesprekken met de gemeente moet liggen en hoe we namens de wijken kunnen reageren op de plannen. Hetzelfde geldt voor contacten met de regionale pers.


Het buurtcomité heeft daarom een enquête met stellingen opgesteld die betrekking hebben op 4 thema's en over de eventuele vervolgstappen. De inzendtermijn van de enquête is gesloten.


Het invullen van de enquête zal samen met het lezen van de toelichting circa 20 minuten kosten, neem er dus even de tijd voor want het is belangrijk voor onze woonomgeving.


De uitkomst van deze enquête zal met jullie, de gemeente en mogelijk ook met de pers worden gedeeld. De opstellers willen benadrukken dat de gegevens in deze uitslag op geen enkele manier herleidbaar zullen zijn naar individuele bewoners en hun antwoorden.


Wij danken je bij voorbaat voor je reactie,


Met vriendelijke burengroet,


Het buurtcomité Elias Beeckman en de werkgroep EBK2/SSK

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page