top of page
  • Foto van schrijverredactie

Familie fietstocht 20 juni

Op 20 juni aanstaande organiseert de werkgroep activiteiten en evenementen een familie fietstocht voor de inwoners van de wijk Simon Stevin. Op de fiets de omgeving verkennen en onderweg goed opletten om alle vragen beantwoord te krijgen om kans te maken op een leuke familieprijs.


De start is om 9:30 uur vanaf het Bospark, vervolgens zal de fietstocht maximaal 20 kilometer zijn, met onderweg een rustpunt dat door ons wordt georganiseerd. Daar krijgen alle deelnemers wat lekkers en onderweg bent u zelf vrij om te stoppen waar u wilt.Tijdens de route is het goed opletten, voor de liefhebbers hebben wij ook een puzzelrit toegevoegd aan de route. Uit alle goede inzendingen trekken we een winnaar, die wint de familieprijs. Wat dat is houden we natuurlijk nog even geheim.


De rit is voor jong en oud goed te rijden. De de jongste deelnemers, kan een zetje van papa of mama zeker helpen af en toe.

De weersvoorspellingen zijn medebepalend of de rit doorgaat ja of nee, bij extreem weer of een regenachtige dag zal de rit niet worden gereden.


Deelname is 2,50 p.p., (dit bedrag kunt u op een later moment via een betaallink overmaken) opgeven kan via deze link


Alvast veel fietsplezier!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page