top of page

Fietsen in Ede

Bijgewerkt op: 23 aug. 2023

Ede gaat voor de fiets! We hebben een netwerk van maar liefst 350 kilometer fietspaden in onze gemeente. En we zijn nog lang niet klaar. Fietsen moet veilig, toegankelijk en comfortabel zijn. We leggen nieuwe fietspaden aan en verbeteren bestaande fietspaden. Zo geven we ruim baan aan de fietser.


Fietsplan 2.0

In het nieuwe Fietsplan staat wat we gaan doen om het de fietser in Ede zo makkelijk mogelijk te maken. Zijn er nieuwe fietsroutes nodig? Welke fietspaden moeten we verbeteren? Hoe stimuleren we het fietsen in de gemeente? Het nieuwe Fietsplan volgt op het eerste Fietsplan uit 2016.

Enquête

In juni 2023 kunnen alle inwoners van Ede een fietsenquête invullen. Je kunt hierin aangeven wat je in de gemeente graag terug wil zien. Zo gaan we fietsen veiliger en makkelijker maken. Ook andere organisaties denken hierover mee, zoals de Fietsersbond. Al deze input gebruiken we voor het nieuwe Fietsplan. In 2024 wordt het nieuwe Fietsplan aan de gemeenteraad aangeboden.

Laptop of pc

Invullen van de enquête kan het beste op een laptop of pc. Je kan dan bijvoorbeeld makkelijk op de kaart aangeven waar je knelpunten ervaart.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page