top of page
  • Foto van schrijverredactie

Gelukkig nieuwjaar!

Volgens de laatste berichten is Oud & Nieuw rustig verlopen in de Gemeente Ede. Op het Simon Stevin terrein was er, op een verdwaalde vuurpijl na, niet veel te beleven, dat zal er vast volgend jaar anders uitzien. De optie waarvoor is gekozen bij het Enka terrein sprak ons ook wel aan, een gezamenlijke vuurwerkshow op 30 december, veilig, gecontroleerd en zelfs de burgemeester die er enthousiast over was.


Maar goed, hier in huis liggen er nog een aantal te slapen, onze oudste denkt met 14 jaar dat hij het wel redt om een nachtje door te halen :-) Zeer benieuwd wat zijn humeur is voor de rest van de dag. Ook dat is 1 januari.....


Eén ding is zeker we gaan vandaag bewegen, een nieuw jaar, nieuwe voornemens waarbij gezondheid voorop staat. En om u op deze nieuwjaarsdag alvast wat inspiratie en motivatie mee te geven, heb ik voor u bijgevoegd een overzicht van mooie wandelroutes in de Sysselt, dichtbij uw nieuwe woonplek en sportief.


Tot slot zijn wij natuurlijk benieuwd wat u van ons verwacht komend jaar, laat het gerust weten in een reactie onder dit bericht op FB of bij het bericht zelf.


Fijne (wandel)dag vandaag! Kaart:


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


bottom of page