top of page
  • Foto van schrijverredactie

Geslaagde informatiebijeenkomst Platform!

Bijgewerkt op: 22 okt. 2019

Vrijdagavond 4 oktober heeft het Platform Simon Stevin een informatieavond gehouden voor (toekomstige) wijkbewoners. In Pannenkoekenhuis de Langenberg waren bijna 100 geïnteresseerden aanwezig waarbij presentaties zijn gegeven door diverse genodigden zoals Wethouder Peter de Pater, Mix Architectuur en het Platform Militaire Historie Ede. Daarnaast hebben de diverse projectgroepen van het Platform Simon Stevin een presentatie gegeven over hun activiteiten en hoe we als (toekomstige) wijkbewoners het woonplezier naar een nóg hoger niveau kunnen brengen.



In de volle zaal was veel belangstelling voor en betrokkenheid met diverse onderwerpen. Natuurlijk over wat het Platform Simon Stevin is en doet. Zie hiervoor ook deze website waar binnenkort meer informatie te vinden is. Maar ook andere onderwerpen zoals de Parklaan zijn aangesneden. Zie voor dit onderwerp http://parklaan.ede.nl voor informatie en bijeenkomsten omtrent dit onderwerp. De presentatie van Mix Architectuur was een mooie inkijk over ontwerpen van diverse bouwprojecten zoals het Bloemkwartier en de Verbinding en hoe men de natuur en omgeving van de wijk probeert te verwerken in deze ontwerpen. Daarnaast was de terugblik op het Simon Stevin terrein en de voormalige kazerne een interessante toevoeging om even terug te gaan in de tijd en iets beter deze prachtige woonomgeving te begrijpen.



We willen de diverse sprekers en ook Pannenkoekenhuis De Langenberg en Bouwbedrijf Huttinga bedanken die deze - wat ons betreft zeer geslaagde - avond mede mogelijk hebben gemaakt. Daarnaast uiteraard ook alle aanwezigen bedanken voor hun belangstelling, reacties en ideeën die ons zijn aangeboden. En dat is ook precies het streven van het Platform Simon Stevin om deze ideeën voor onze wijk via een collectief bij de diverse partijen onder de aandacht te brengen. Er zijn al veel steunbetuigingen ontvangen op de avond zelf en naderhand ook nog via de email. U kunt de steunbetuiging ook downloaden en invullen mailen naar ons!


Mocht u deze alsnog willen opsturen, dan kan dit naar info@platformsimonstevin.nl en vergeet de EdeDoet check niet. Wilt u op de hoogte blijven? Bekijk dan regelmatig onze website en Facebook-pagina.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page