top of page
  • Foto van schrijverredactie

Heidestad fase 2 gaat in de verkoop!

Fase 1 van dit leuke project is in aanbouw, aan de westkant van het project zijn de eerste woning al in een ver gevorderd stadium. Het accent van de verschillende kleur stenen, de spitse kappen en de diversiteit aan woningen is al goed zichtbaar. Van een plaatje naar werkelijkheid is bijna een feit.Alle 26 woningen zijn verkocht dus wordt het tijd voor de volgende fase, in fase 2 worden 9 villa's gebouwd aan de zuidzijde van de Didi Rooslaan. Deze villa's zijn succesvol gebleken tijdens de eerste fase en tevens heeft het project team er een "nieuwe" variant tweekapper toegevoegd aan het aanbod.

Hoe deze woning eruit komt te zien houd het projectteam van Heidestad nog even geheim.


Op 29 januari wordt het bekend gemaakt en zal alle documentatie online verkrijgbaar zijn op de website www.heidestad.com


Mocht u nu al vragen hebben en of interesse in één van de woningen van fase 2, meld u dan via de website van Heidestad aan voor de nieuwsbrief of neem contact op met één van onderstaande projectmakelaars.


Vanuit het Platform succes met de verkoop en hopelijk worden de woningen spoedig verkocht, daarmee zetten we weer een grote stap naar de afronding van deze mooie wijk.


Verkoopmakelaars:


Van Roomen van de Bunt

0381-619116


Bolthof van den Top

0318-6156260 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page