top of page
  • Foto van schrijverredactie

Heidestad iets voor U?

Heidestad wordt gerealiseerd in de nieuwe wijk Simon Stevin, op het voormalige kazerneterrein in Ede. Hier woont u letterlijk op de grens van stad en natuur. Binnen een paar minuten staat u op de prachtige hei of in het hartje van de bruisende stad Ede. The best of both worlds.



Voor mensen die een eigenzinnige stijl hebben en weten wat ze willen. Waar natuur, stad en architectuur samenkomen. Royale woningen van ca. 160 m2 t/m 215 m2 met grote gevelopeningen aan de tuinzijde zodat binnen en buiten in elkaar overlopen en u het hele jaar kunt genieten van uw tuin.



Met leefruimtes die groot, open, licht en flexibel zijn en multi-functioneel gebruikt kunnen worden. Een woonkeuken, zitkamer, kantoor of bibliotheek, het kan allemaal! Het Braziliaanse metselwerk en  de verrassende gevelopeningen geven de woning een bijzondere uitstraling.


Wilt u meer informatie kom dan naar het woonevent, zaterdag 29 september op het terrein van Simon Stevin 15:00 - 18:00 uur of laat uw gegevens achter op www.heidestad.com

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page