top of page
  • Foto van schrijverredactie

Het is bijna zover #vertierindewijk


Komende zaterdag, 26 september, organiseren wij “Vertier in de Wijk en wat leuk om te zien dat er veel gezinnen aansluiten die middag. Tot nu toe hebben we 24 aanmeldingen van wijkbewoners die iets gaan doen tussen 18:00 – 20:00 uur. We zetten een aantal zaken graag voor u op een rij:

· Op diverse plekken in de wijk gaan gezinnen, speelgoed en andere spullen verkopen


· In het Bospark wordt easy listening muziek gespeeld en ook zal daar een optreden zijn van kinderen uit de wijk, waarvan één speelt op een elektrische gitaar en de ander op een drumstel.


· Aan de inwendige mens wordt ook gedacht, er worden wafels gebakken met slagroom, koekjes en nog veel meer

Kortom voldoende leuke dingen op verschillende plekken in de wijk. Dus wij nodigen u dan ook graag uit om overal even een kijkje te gaan nemen. Hopelijk sluiten nog meer huishoudens aan met een kleedje of iets op eigen oprit. Het zou hartstikke leuk zijn als we dit de komende jaren verder kunnen gaan uitbreiden.


In onze eerdere oproep hebben we al het verzoek gedaan om zoveel mogelijk alle looppaden vrij te houden, kleedjes of verkooptafels ook zoveel mogelijk op eigen terrein te plaatsen. Hierdoor kunnen we op een veilige manier 1.5 meter afstand houden. Aan de rechterkant van de weg heen, andere zijde terug.


Wij kijken uit naar een gezellige avond en prima afsluiter van het zomerseizoen. Heb je het nog niet genoteerd in je agenda, doe dat dan alsnog:


Zaterdag 26 september 18:00 – 20:00 uur.


Heel veel plezier toegewenst!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page