top of page
  • Foto van schrijverredactie

Laatste 13 woningen op Simon Stevin

" wat komt er op veld 5 b", die vraag is de laatste tijd regelmatig aan het Platform gesteld! Natuurlijk wisten wij al iets meer, vandaag mogen we het dan ook echt bekend maken, Onis Vastgoed, projectontwikkelaar van Wonen met statuur mag de laatste 13 woningen gaan realiseren op dit deel van het kazerneterrein.


De woningen zullen komen aan de zuidkant (Henk Wildenburglaan) van veld 5b, de andere kant zal worden ingedeeld in ruime vrije kavels. De details daarover zijn nog niet bekend.


Gisteren hebben wethouder Peter de Pater en Onis vastgoed directeuren Thomas Perik en Robert Holtkamp de overeenkomst getekend. het project zal een vergelijkbare uitstraling krijgen als het project " Wonen met Statuur"Projectontwikkelaar Onis Vastgoed uit Zwolle realiseert aan de zuidkant van het kavel zes tweekappers, vier levensloopbestendige woningen en twee geschakelde vrijstaande woningen en één vrijstaande woning. De prijzen en verdere details zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Evenals de wijze wanneer het project definitief in de verkoop gaat.


Voor de verkoop is gekozen voor Domicilie Makelaars uit Ede. Nick de Boer is blij dat hij als (huis)makelaar van de kazerneterreinen dit mooie project mag gaan verkopen. Het sluitstuk van de wijk wordt een bijzondere, niet alleen de locatie maar ook de woningen krijgen een uitstraling die past bij deze wijk. We verwachten een grote toeloop op dit project, de markt is flink in beweging en vooral de kazerneterreinen, met in het bijzonder deze wijk is heel populair. Het is een wijk waar ook veel aandacht is besteedt aan het behoud van het groene karakter, speelgelegenheden en waar heb je een Bos en Heidepark in één wijk.


Geïnteresseerden kunnen zich nu al melden bij Domicilie Makelaars Ede. Vanaf oktober start de verkoop van de woningen.


Contactgegevens: 0 318 - 69 35 02


Binnenkort sfeerimpressies en meer informatie ook via deze website! Wij houden u op de hoogte!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments