top of page
  • Foto van schrijverredactie

Laatste editie " Van Niets naar Iets"

Enkele dagen geleden schreven wij al over de aanstaande opleveringen van de lopende projecten in de wijk Simon Stevin. Nu de wijk steeds meer wordt bewoond, zijn wij ook van mening de privacy zwaarder te laten meewegen wat betreft het maken van film/drone opnames in de wijk. Zoals u al heeft kunnen zien bij de laatste twee edities hebben wij ons steeds meer beperkt tot het maken van opnames van de in aanbouw zijnde projecten en hebben we minder overzicht opnames gemaakt van het terrein.Nu de laatste projecten spoedig worden opgeleverd stoppen wij met de edities " van Niets naar Iets". Wel zullen wij de komende projecten individueel blijven volgen en ook vanuit de lucht. Met de focus op het project!


Vanaf juli 2017 hebben wij u meegenomen op reis langs de mooie projecten die zijn gerealiseerd in de wijk. Met een groot schare aan fans die, op een andere manier ook familie en vrienden konden laten zien in welke mooie wijk ze komen te wonen. We hebben het elke keer met heel veel plezier gedaan en menig vrij uurtje eraan besteed.


Bedankt voor de leuke reacties die wij hebben mogen ontvangen, blijf onze website en Facebookpagina volgen voor het laatste nieuws en ontwikkelingen in de wijk Simon Stevin.


Veel kijkplezier!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page