top of page
  • Foto van schrijverredactie

Nog 3 weken!

Het was vandaag weer even tijd om contact te leggen met de firma Heijmans, Ursula van Wandelen altijd rolijk en opgewekt en vol lof over het project " Puur op de Heide" kregen wij aan de telefoon. Het was zeker alweer even geleden en men is bij Heijmans druk geweest met alle voorbereidingen om te kunnen gaan starten met de definitieve verkoop.


Alles moet goed zijn en kloppen, benadrukt Ursula, het project ligt strak naast de grens van Natura 2000, daar moeten wij ook iets over vermelden in de definitieve stukken, her en der nog wat aanscherpingen in de brochures en dan het allerbelangrijkste de prijs. Die zal starten net onder de € 800000, maar daar krijg je dan ook wel al iets heel bijzonders voor.
Het leuke van zo'n telefoongesprek is dat men vaak even op de rem moet trappen om in hun enthousiasme teveel te vertellen. De enige echte primeur moet natuurlijk zijn voor Ditters Makelaardij en Heijmans zelf natuurlijk.


Er is nu al veel belangstelling voor, rond de 300 mensen hebben interesse getoond, voor deze prijsklasse en locatie een prima score die volgens Ursula, verder op zal lopen als alles definitief wordt gecommuniceerd en gepresenteerd. De exacte datum heeft ze al wel in vertrouwen doorgegeven, echter die zal hoogstwaarschijnlijk ergens volgende week bekend worden gemaakt.Kortom de feestmaanden komen eraan en een woning uit het project " Puur op de Heide" zou een prima cadeau zijn voor in de schoen, echter is de vraag hoe Zwarte Piet ruim 200m2 woonoppervlak door de schoorsteen gaat krijgen. :-)


Wij houden u op de hoogte!
0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page