top of page
  • Foto van schrijverredactie

Prijzen "de Parkwachter" bekend!

Na een geruime tijd van stilte rondom het project de Parkwachter was daar vanmorgen ineens nieuws, op Funda stonden de eerste prijzen vermeld van de verschillende appartementen. Het gaat om in totaal 18 appartementen, variërend in grootte van 140m2 tot 214 m2. De ruime appartementen zijn verdeeld over twee speelse torens die gelegen zijn direct naast de mooie Sysselt. Wakker worden met de vogeltjes en misschien wel eekhoorntjes op het balkon is niet ondenkbaar. Eén met de natuur, ruime balkons en met voldoende ruimte om de torens heen om een groot deel van de dag te kunnen genieten van de natuur.(foto Funda project de Parkwachter)


Bouwbedrijf Van Ree heeft het project laten ontwerpen door MIX architectuur. Het uitgangspunt van de architecten? De bewoner ultiem laten genieten van de Veluwe! De gebouwen staan straks op misschien wel de mooiste plek van Ede: omsloten door natuur en als een schakel tussen de wijk en de natuur. Door een bewerking van de bouwmassa’s ontstaat er een boeiend spel tussen de gebouwen onderling en het omliggende landschap. Subtiele sprongen in de gevel versterken de doorzichten naar het boslandschap en geven ruimte voor grote, op het zuiden en westen gerichte, individuele terrassen met volop zicht op de Veluwe. De grote glaspartijen aan de terrassen kunnen geheel opengeschoven worden voor een maximale binnen-buiten beleving. Er zijn slechts twee appartementen per verdieping en er is een penthouse op de bovenste verdieping. Het bijzondere is daardoor dat alle appartementen aan ten minste drie zijden licht en uitzicht hebben. Door het gebruik van natuurlijke materialen in combinatie met het prachtige landschap ontstaat er een geweldige natuurbeleving vanuit de woning!


(foto Funda project de Parkwachter)


Onder beide appartementen bevindt zich een parkeerkelder die beide gebouwen met elkaar verbindt. U parkeert dus straks droog uw auto!


En dan nog even de prijzen die starten vanaf € 499000 voor een benedenwoning of portiekflat, de penthouses liggen wat hoger in prijsranking, voor € 785000 bent u straks de eigenaar. Tijdens het woonevent afgelopen zomer was er al heel veel belangstelling voor deze appartementen, nu de Verbinding in aanbouw is, ziet men daadwerkelijk pas hoe mooi het wonen straks op die plek is.


Wilt u meer informatie over dit, wederom bijzondere project, de medewerkers van Maaike van Doorn Makelaar staan voor u klaar. www.maaikevandoornmakelaar.nl


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page