• redactie

Programma informatieavond bijna rond!

Bijgewerkt: 24 sep 2019

Over twee weken is het zover, dan organiseert het Platform Simon Stevin een informatie avond bij Pannenkoekenhuis de Langenberg. Op 4 oktober van 19:00 - 21:00 uur praten wij u graag bij over wie wij zijn, wat wij doen en vooral wat de plannen zijn voor de komende jaren. Wie zijn de gezichten achter het Platform, wat doen de verschillende projectgroepen en waar kunt u terecht met uw vragen en of tips en aanbevelingen!


Wethouder Peter de Pater heeft in ieder geval toegezegd erbij te zijn en wat te vertellen over de plannen op het terrein. Tevens hebben wij nog een aantal andere sprekers bereid gevonden deze avond extra inhoud te geven.Het is tevens goed te vermelden dat er gehoor is gegeven aan het realiseren van twee tijdelijke speelplekken voor de kinderen die er nu al wonen. Blijdschap bij de jeugd, er werd gisteren al volop gezongen en gespeeld, kortom we zijn in beweging en dat houden we vast.


Heeft u zich nog niet opgegeven, het kan nog tot en met volgende week vrijdag via de link op de startpagina.


Tevens organiseren wij voor de kinderen op 26 oktober een speurtocht op het terrein, ongeveer 20 kinderen hebben zich al aangemeld, we hebben voldoende plek, dus schroom niet en doe mee!


Tot slot de Ede Doet cheque, ( https://www.ededoet.nl/activityDetails.php?id=1483 ) het zou meer dan welkom zijn als u deze schenkt aan het Platform. Veelal zijn de activiteiten en initiatieven uit de zak betaald van de leden, een klein budget via de Ede doet cheques opbouwen maakt meer dingen mogelijk.


Veel plezier morgen bij de Airborne!

0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin