top of page
  • Foto van schrijverredactie

Puur op de Heide

Het mooiste plekje van Ede In PUUR op de heide woont u straks aan een statige laan met Zuileiken en met uw achtertuin direct grenzend aan de Ginkelse Heide, het leefgebied voor o.a. reeën en zwijnen. In de schemering kunt u het wild spotten vanuit uw woonkamer.


Architectuur die zich voegt naar het landschap Op deze bijzondere plek aan de rand van de Simon Stevin kazerne verrijzen straks 20 luxe vrijstaande villa’s die zich kenmerken door de karakteristieke flauwe houten kappen met grote overstekken. De relatie met het landschap wordt versterkt door een palet van natuurlijke materialen. Door de grote raampartijen komt de natuur hier echt binnen.


Het ontwerp Er is gekozen voor een drietal ontwerpen met elk hun eigen contour en karakteristieken. Zo is er keuze uit een hoge variant van 3 woonlagen en een brede of diepe variant van 2 woonlagen. Uiteraard behoren uitbreidingmogelijkheden als erkers, aanbouwen, veranda’s en indelingswijziging tot de mogelijkheden. Elke villa wordt uniek gemaakt en afgestemd op de wensen van de toekomstige bewoners. De villa’s staan op royale kavel rond de 500m² en hebben in basis een woonoppervlakte vanaf ca. 180m² en een geïsoleerde garage welke vanuit de woning bereikbaar is. Prijsindicatie rond de €800.000,- v.o.n.


Duurzaamheid en comfort De villa’s zijn met een EPC van 0,0 extra energiezuinig en door aansluiting op het warmtenet bovendien gasloos en verwarmd middels vloerverwarming. Om onder meer het comfort te verhogen en inzage te krijgen in het energieverbruik worden de villa’s voorzien van een huisbesturingssysteem.


Platform Simon Stevin gaat ook dit project van dichtbij volgen! :-)


Uw woonwensen staan centraal Graag gaan wij tijdens de Preview op donderdag 19 april met u in gesprek over uw specifieke woonwensen zodat wij deze mee kunnen nemen in de verdere uitwerking van het ontwerp. Wij vragen u tevens aan de hand van een woonwensenformulier uw wensen kenbaar te maken. Uw bijdrage wordt zeer gewaardeerd waarmee u door het invullen van het woonwensenformulier te zijner tijd voorrang krijgt bij de toewijzing van de villa’s.

Preview PUUR op de heide Wanneer: donderdag 19 april

Tijdstip: 19.30-21.30

Waar: Restaurant Klein Zwitserland, Lunterseweg 44 Ede, voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Programma: Vanaf 19.30 is de ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. Om 20.00 start de presentatie door Heijmans en de architect. Vanaf 20.30 worden de plannen gepresenteerd op panelen en gaan we graag persoonlijk met u in gesprek.

Aanmelden: Graag vernemen wij of aanwezig bent tijdens de Preview. U kunt zich aanmelden bij Ditters makelaars via email nieuwbouw@ditters.nl of 0318-657657.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments