top of page
  • Foto van schrijverredactie

Speeltuinen en meer...

De keuring van de speeltuinen heeft plaatsgehad, nog wat laatste puntjes op de i en er kan volop gespeeld worden! Er moeten nog een paar kleine zaken worden opgelost, de verwachting is dat uiterlijk dinsdag dit wordt uitgevoerd en aansluitend zullen de speeltuinen toegankelijk worden gemaakt. Goed nieuws dus voor de jonge bewoners van de wijk.... eindelijk spelen in de nieuwe speeltuinen.


De speeltuinen zullen in het heidepark vanaf één kant te betreden zijn, er is geen doorgang naar de rest van het park, aangezien dit in groei/bloei fase is.Paaltjes en ijzerdraad

Wij krijgen regelmatig de vraag wat de paaltjes en het bijhorende ijzerdraad voor functie heeft langs de straten in de wijk. Deze zijn neergezet om te voorkomen dat er op allerlei plekken auto's worden geparkeerd, die risico's vormen in het kader van veiligheid. De wijk is ingericht op basis van het feit dat men auto's zoveel mogelijk op eigen terrein parkeert, visite kan de auto parkeren op de plekken die bij de projecten daarvoor zijn ingericht.


Nog steeds worden er paaltjes eruit getrokken en of kapotgereden, het is wenselijk dat deze weer worden teruggeplaatst. De afgelopen periode zijn er verschillende (kleine) ongelukjes gebeurt doordat ijzerdraad op de weg terecht kwam en niet tijdig werd opgemerkt door fietsers. Er is daarom besloten, mede in samenspraak met de Gemeente dat de paaltjes in de huidige hoedanigheid blijven staan en het ijzerdraad zal worden verwijdert, dit om te voorkomen dat er meer ongelukken gebeuren.


De paaltjes moeten bijdragen aan een anti parkeeractie op die plekken, laten we samen ervoor zorgen dat we de wijk veilig houden en bijdragen aan het herplaatsen van de paaltjes in de wijk.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page