top of page
  • Foto van schrijverredactie

Start bouw Wonen aan de Bosrand en laatste fase Heidestad in de verkoop!

In Mei start Bolton met de bouw van de 21 woningen aan de Bosrand. Daar zullen op termijn 17 vrijstaande en 4 tweekappers worden gerealiseerd. Wederom een mooi project en vooral de locatie is bijzonder, wonen aan de rand van de Ede met de natuur in je achtertuin.


Wat kunnen we verwachten van de laatste fase Heidestad?


Type woningen In de laatste fase hebben we 17 geschakelde all-inclusive villa’s met bekende én gewilde ontwerpen uit de eerste fase én natuurlijk een nieuw ontwerp. Ze liggen allemaal aan de noordzijde van het plan en dat betekent in ieder geval dat je een heerlijke brede tuin op het zuiden hebt.All-inclusive villa Wat zit er eigenlijk in het all-inclusive pakket? Om alvast een tipje van de sluiter op te lichten: een Bulthaup b1 keuken met apparatuur, luxe sanitair en tegelwerk, 2 privé parkeerplaatsen en het gebruik van de We Drive Solar deelauto voor 4 uur per maand 3 jaar lang.Inschrijven Vanaf de datum start verkoop kun je je straks inschrijven voor jouw favoriete bouwnummers. Daar heb je 10 dagen de tijd voor. De exacte data worden, zodra bekend, met jullie gedeeld. Na het sluiten van de inschrijvingsperiode gaan we de woningen toewijzen en krijg je bericht of en welk bouwnummer het is geworden en word je uitgenodigd voor een 1e optie gesprek.


Prijzen De prijzen zijn nog niet exact bekend maar zullen tussen de € 640.000 en € 750.000 VON liggen. De vierkante meters woonruimte variëren van 155 tot 210 m2.


Meer informatie kijk op www.heidestad.com

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page