top of page
  • Foto van schrijverredactie

Statuur, een droom die werkelijkheid wordt?

Op de Simon Stevinkazerne ontwikkelt Onis Vastgoed ‘Statuur’, een exclusief nieuwbouwplan met 21 riante woningen. De opvallende architectuur en vrijheid die kopers krijgen, onderscheidt ‘Statuur’ van andere nieuwbouwprojecten. De presale start op 28 juni.Rust en vrijheid

De architect zich liet inspireren door de unieke locatie. “De locatie gaf me gelijk zo’n ontspannen vakantiegevoel. Je woont hier in de natuur, bij de hei en dicht bij de stad. Dit gevoel van rust en vrijheid wilden we terug laten komen in het ontwerp”, aldus Nourdin Alou, architect en partner bij Theo Verburg Architecten. De gekozen architectuur is helder en straalt rust uit. Door de grote ramen en riante opzet van de buurt sta je hier in contact met de natuur en voel je je vrij. Verder krijgen de kopers legio opties aangeboden. Van een kelder onder het huis tot de positie van de trap en de keuken, een erker, balkon of een combinatie van beide.


De 10 twee-onder-een-kapwoningen en 11 vrijstaande woningen met 2 parkeerplaatsen staan op zeer riante kavels. De woonoppervlaktes van de gasloze huizen variëren van circa 150 tot 201 m², uit te breiden tot maar liefst 260 m².


Presale

Op donderdag 28 juni van 19:30 tot 21:00 uur is er een presale in het projectbureau Veluwse Poort (gebouw 8) op de Maurits Noordkazerne (Nieuwe Kazernelaan 2) in Ede. Vanaf de presale zal de verkoopdocumentatie zoals de brochure en prijslijst beschikbaar zijn. 

Bent u geïnteresseerd en wilt u op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen rond dit fantastische nieuwbouwproject? Laat dan uw gegevens achter op www.wonenmetstatuur.nl

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários