top of page
  • Foto van schrijverredactie

Statuur "Waar woondromen werkelijk gaan worden!"

Elke krant of magazine dat men afgelopen week opensloeg was ruimte voor Statuur, een mooie en eigentijds project wat gisterenavond aan het grote publiek werd gepresenteerd. Wij zijn niet zo van het uitspreken van voorkeuren, toch is Statuur er wel één van bijzondere klasse. Nourdin Alou, architect van dit project kan dit als geen ander benadrukken. Uit een kort gesprek met hem wordt snel duidelijk dat er veel passie zit in het ontwerp, de overstekken, de keuze voor mooie en hoge veranda's, de accenten van natuurlijke producten en natuurlijk de bijzondere locatie. Over alles is nagedacht en de 10 twee-kappers en 11 vrijstaande woningen hebben allemaal hun eigen charme en dat komt als eenheid weer terug in het gehele project.De keuze mogelijkheden zijn ruim, bij de vrijstaande woningen is een kelder mogelijk of kiest men liever voor een balkon, erker of toch allebei. Koken aan de voor- of achterzijde, op welke plek wilt u de trap, met deze keuze bepaalt u voor een groot deel ook de indelingen en ook is het mogelijk op termijn ook levensloop bestendig te maken. Een huis met toekomst!De vrijstaande woningen zijn standaard bijna 7 meter breed, de tweekappers zijn een meter smaller. Het voordeel van een ruime begane grond, vertaalt zich ook door naar de eerste en tweede etage, ruime kamers en een prachtige zolder met tal van mogelijkheden.


Op deze avond was het tevens mogelijk zowel de woningen als de omliggende kavels en het complete project met een VR bril te bekijken. Levensecht en het geeft een realistisch beeld van hoe het er uit gaat zien in de toekomst.Wij zijn om....., wel is het even wennen aan de prijs, de instap voor de goedkoopste woning ligt rond de € 525000 , de verdere details zijn bekend bij de project makelaar Domicilie, die onder de vlag van Domicilie exclusief dit project mag gaan verkopen.Onder de ruim 170 gegadigden hebben wij genoeg leuke reactie opgevangen, dus wat betreft de interesse zit het wel goed aldus Erik Dekker, de sluitingsdatum voor dit project is 9 juli 12:00 uur. Dan is het pas echt goed zichtbaar, maar de verwachtingen zijn hoog!


Onis Vastgoed en Nourdin Alou, hebben wederom iets moois neergezet. De website met alle informatie over dit project is www.wonenmetstatuur.nl


Wij houden u natuurlijk ook op de hoogte!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page