top of page
  • Foto van schrijverredactie

Vakantie......op de Veluwe!

Afgelopen donderdag heeft het Platform het laatste overleg gehad voor de zomervakantie, morgenavond nog een overige met de werkgroep activiteiten en evenementen en dan gaan ook wij even genieten van de zomervakantie. Wij kijken terug op een drukke, maar toch ook rare periode! Er stonden veel zaken gepland om uit te voeren, wat activiteiten en evenementen, de corona-perikelen hebben aardig roet in het eten gegooid en zorgen voor aardig wat vertraging en geduld met sommige projecten in de wijk. (hierover berichten wij u uiterlijk in de laatste week van augustus)



Veel mensen blijven dit jaar in eigen land, de drukte op de Veluwe was afgelopen weekend al duidelijk merkbaar. Mocht u zelf nog op vakantie gaan, informeer uw buren en laat uw woning niet helemaal onbeheerd achter, zorg voor voldoende verlichting in en rondom de woning en zorg dat de post wordt weggehaald, geef de woning een bewoonde indruk.


Gaat u niet op vakantie, houd dan een extra oogje in het zeil, bijvoorbeeld als u de hond gaat uitlaten of op een later tijdstip nog een rondje wandelt door de wijk. Bel bij verdachte situaties direct 112, voor zaken die om wat meer alertheid vragen deel het in de buurtpreventie app.


Samen houden we de wijk veilig en gaat u met een gerust gevoel op vakantie.


Namens het Platform wensen wij u mooie en zonnige weken!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Alle video's

Alle video's

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2024 Platform Simon Stevin

bottom of page