top of page
  • Foto van schrijverredactie

Vanaf vandaag in de verkoop 'de laatste 7 kavels'

Wonen op de mooiste plek van Ede, je eigen creativiteit loslaten op jou droomwoning? Dat kan, vandaag start de verkoop van de laatste 7 kavels op het Simon Stevin terrein. De afmetingen zijn ruim, het kleinste kavel ligt rond de 530m2 en het grootste kavel, gelegen op veld 5b is 704 m2. Het heeft even geduurd, toch maakt iedereen kans op één van deze kavels, de loting zal gaan via het notariskantoor op 18 maart aanstaande.Wel moeten er aan bepaalde voorwaarden worden voldaan, zodra men een kavel krijgt toegewezen. Men heeft 9 maanden de tijd om alles te regelen en aansluitend te starten met de bouw. Ook wat betreft het ontwerp zijn er een aantal basisvoorwaarden wat betreft kleuren die mogen worden toegepast, materiaalgebruik, inrichting van de tuin, maximale bebouwing op het kavel, de goothoogte en het liefst gebruik van veel duurzame materialen.


Inschrijven kan tot en met 15 maart aanstaande, de vanaf prijs is € 365000 en het duurste kavel kost € 485000 De makelaar verwacht heel veel animo, bij de kavels op 10a kwamen in totaal ruim 200 belangstellenden op af, toen waren het 24 kavels.

De prijzen liggen wederom hoger, de bouwprijzen zijn gestegen, het blijft spannend hoeveel animo er voor dit project is, echter verwacht men voor het slotstuk van de wijk, waarbij men enigszins de vrije keuze heeft qua ontwerp ook grote belangstelling.


Meer informatie over het project www.hoommakelaars.nl


Wat als u straks niet bent ingeloot!


Dan is er nog Statuur 2, de verwachting is dat het project eind van deze maand in de verkoop gaat. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.wonenmetstatuur.nl Op deze website staat meer informatie en een eerste preview van de te bouwen woningen.0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page