• redactie

Wat een pareltje....

Wat een bekijks toch elke dag weer, mensen op de fiets die stoppen, wandelaars die toch heel even stil staan om het te bekijken... we hebben het over "De Verbinding" .

Het Pareltje van de de wijk, de koning van het toekomstige park, imposante verschijning, geef het maar een naam, één ding is zeker, bijzonder is dit complex zeker. Tijdens de informatie bijeenkomst op 4 oktober heeft Mix architectuur meer tekst en uitleg gegeven over de totstandkoming van beide complexen. Speels, één met de omgeving, open karakter, vloeiende lijnen en niet onbelangrijk, alle appartementen kunnen volop genieten van de zon.Nu het complex in de afrondende fase is, de infrastructuur duidelijk zichtbaar wordt, de toegang tot de parkeerkelder wordt gerealiseerd en het terrein erom heen steeds opgeruimder eruit gaat zien, kunnen we maar één ding concluderen..... de oplevering kan vast niet lang op zich laten wachten.


Daarom was vandaag een prima dag om de Verbinding op een andere manier een keer in het zonnetje te zetten en een korte video te maken. Wij wensen u veel kijkplezier!


0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Neem contact op met het Platform:

Werkgroep Groen & leefbaarheid

groenenleefbaarheid@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Veiligheid & verkeer

veiligheidenverkeer@platformsimonstevin.nl

Werkgroep Activiteiten & evenementen

activiteitenenevenementen@platformsimonstevin.nl

Projecten:

Huis ter Hei

De Verbinding

De Sysseltse Lanen

De Sysseltse Droom

Wonen met Statuur

Officiersdorp

Vredekwartier

Bloemkwartier

De Parkwachter

Wonen aan de Bosrand Ede

Heidestad

Algemene informatie;

info@platformsimonstevin.nl

© 2021 Platform Simon Stevin