top of page
  • Foto van schrijverredactie

Website Platform Simon Stevin een feit

Bijgewerkt op: 30 nov. 2017

Krachten bundelen om de leefomgeving aangenamer te maken, door aandacht te schenken aan veiligheid, leefbaarheid en weten wat er speelt in uw wijk. Daarom is dit platform opgericht!


Wonen op één van de mooiste plekken van de Gemeente Ede, wie wil dat nou niet? Een groot aantal kopers waren zich bewust van het feit dat de plekken op het Simon Stevin terrein uniek zijn, dichter bij de bosrand wonen, de heide op loopafstand is bijna niet mogelijk voor deze prijzen.

Daarbij zijn de projecten ieder voor zich uniek te noemen! Kijk naar de vloeiende en speelse lijnen van het project de Verbinding, of bijvoorbeeld de Kempische bouwstijl van Huis ter Hei, de splitlevel Parkzicht woningen en de authentieke stijl van bijvoorbeeld het Bloemkwartier. Een mix van diverse bouwstijlen en woningen veelal met een groot stuk grond, waarbij de Sysselt als verlengstuk moet worden gezien.


Platform met en voor bewoners

Het Platform is een initiatief van enkele bewoners van project Huis ter Hei en de bedoeling is dit verder uit te breiden met bewoners van de overige projecten. Doelstelling van het platform is zich te richten op alle zaken die van belang zijn op en in de nabijheid van het Simon Stevin terrein. Samen met bewoners, in het belang van alle bewoners, werken aan veiligheid, maatschappelijke vraagstukken, als klankbord richting gemeente en andere instellingen om het leefklimaat te vergroten. Burgerparticipatie wordt het ook met een mooi woord genoemd.


Communicatiekanaal

Deze website moet gezien worden als een communicatiekanaal richting alle bewoners en belanghebbende, naast de bestaande Facebook pagina.

Iedereen is van harte welkom om de reageren en zaken bespreekbaar te maken, de komende tijd zullen wij vooral u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen op het terrein.


Wij kijken uit naar een prettige en constructieve samenwerking met alle toekomstige bewoners!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page