top of page
  • Foto van schrijverredactie

Wildwandeling, leuk en informatief!

Geen levend wild gezien, maar Leendert Houwelingen wist de aandacht goed vast te houden vanmiddag tijdens de eerste Wildwandeling, georganiseerd door het Platform. Ruim 30 aanmeldingen, een leuke en vooral nieuwsgierige groep die graag wilde weten wat er zoal afspeelt in hun achtertuin, de Sysselt.



Er was genoeg te vertellen over de wijze waarop men op jacht gaat naar wild, wat zijn verse sporen en van welk dier, waar zijn de dieren vooral te vinden rond schemer en in de nacht en welk gedrag past bij bijvoorbeeld een wild zijn. Appelvinken, goudvinken, de Sysselt is een plek waar veel vogels zitten, voor een ieder die regelmatig in het bos wandelt komt het geluid van een specht zeker niet onbekend voor.


Naast veel informatie over het wild, was er ook ruimte om in contact te komen met andere wijkbewoners, Dit laatste onder het genot van een Jagermeister of een glas chocomel, na afloop van de wandeling. Wij kijken terug op een geslaagde middag, wij hopen u ook. Binnenkort zullen wij nog een wildwandeling organiseren, het aantal aanmeldingen heeft ook onze verwachtingen overtroffen.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page