top of page
  • Foto van schrijverredactie

Zaterdag is het zover!

We hebben er lang op moeten wachten, Puur op de Heide wordt komende zaterdag, definitief gepresenteerd aan het grote publiek. Het contact met Ursula van Wandelen (Heijmans) verloopt prettig en ook zij kan niet wachten tot het moment daar is.



Er is hard gewerkt aan de uiteindelijke ontwerpen en het vervaardigen van de brochures en bijhorende sfeerimpressies. Het is belangrijk dat met deze definitieve stukken de geïnteresseerde (mogelijke) kopers net even dat laatste zetje in de rug krijgen en zich kunnen verplaatsen in hun toekomstige woonplek.



Wij van het Platform zijn regelmatig te vinden op het terrein en afgelopen weekend was een jong gezin in de weer met rolmaat om inzicht te krijgen in mogelijke kavelafmetingen en een sfeer te proeven van Puur op de Heide. Grappig om te zien, dat zijn vaak de eerste stappen naar een nieuwe woonplek. Zoiets kan altijd mee of tegenvallen, in hun geval was het positief, de voor impressie en de vele bewegende beelden die er zijn gemaakt van het terrein maken het beeld compleet.


Je bent zaterdag 10 november van harte welkom tussen 13:00 en 15.00 uur in restaurant Pomphuis, Klinkenbergerweg 41 in Ede. Tijdens de start verkoop-event staat het team van PUUR op de Heide voor je klaar om je alles over dit bijzondere project te vertellen. Ook kan je alle verkoopdocumentatie ophalen, zoals de brochure.


Ben jij er ook bij?

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page