top of page
  • Foto van schrijverredactie

Zomervakantie

Het is bijna zover.... de vakantie staat voor de deur en liggen ook de bouwwerkzaamheden voor een aantal weken stil. Welverdiend of niet, het is tijd om even uit te rusten en veel zonnestralen te vangen om de accu weer op te laden voor de rest van het jaar.


Ook op het Simon Stevin terrein zal het rustig worden, al is er de laatste weken erg hard gewerkt bij alle lopende projecten om de opgegeven deadlines te halen. Wat denkt u van het Bloemkwartier, bijna volledig uit de steigers, het Vredekwartier ook daar op veel plekken geen steiger meer te bekennen en het gerucht gaat dat de eerste woningen spoedig worden opgeleverd. Het Boskwartier krijgt vorm en de imposante verschijning zo op de rand van het Vredekwartier maakt dat deel van de wijk extra fraai.Ufkes heeft echt haast, elke dag als je gaat kijken bij het Officiersdorp is het weer anders. Binnen een paar maanden zijn de eerste woningen al voorzien van de kappen, blok 1 (langs de Piet Romboutlaan) en spoedig zal blok 2 ook volgen. Zo zien we Ufkes ook vaart maken bij de Sysseltse Lanen, de belofte aan de bewoners van fase 1 wordt waargemaakt, de overlast zal minimaal zijn en er wordt haast gemaakt met de woningen die tussen de al opgeleverde woningen staan.


Heidestad is vorige maand in de verkoop gegaan en alle ogen zijn gericht op de verkoop, vanmorgen hebben wij nog even op Funda gekeken en het loopt nog niet echt storm. Dit project vraagt om een andere doelgroep en de prijzen liggen daarom ook wat hoger, van de 26 woningen zijn er nu 6 in optie, we houden het in de gaten!


En dan Puur op de Heide, vanmorgen hebben wij toch maar even contact gelegd met de makelaar, hoe het nou precies zit met dit mooie project. Ron Toering (Ditters makelaars) geeft aan dat het project Puur op de Heide gewoon doorgaat, alleen dan in een andere vorm. De grote vrijstaande behouden dezelfde uitstraling, echter de grootte zal worden aangepast en afgewisseld met tweekappers. Over de exacte verkaveling is nu nog niets bekend, men streeft ernaar om dit spoedig te communiceren met de buitenwereld. Heijmans blijft gewoon het project ontwikkelen en bouwen.


De woningen van Huis ter Hei zijn sinds 10 juli allemaal opgeleverd, het was het wachten waard, wat een prachtige plek, het wachten is op de oplevering van het binnenterrein, dan kan het echte genieten gaan beginnen!


Ook het Platform gaat genieten van een lekkere vakantie! Half augustus komen wij met een datum voor een nieuwe bijeenkomst, gaan wij de projectgroepen presenteren en zullen wij onze plannen en activiteiten gaan publiceren voor 2019 en een doorkijk naar 2020.


Fijne vakantie allemaal!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Bình luận


bottom of page